NH lanceert 20 hotels in Zuid-Amerika

16 september 2015
NH lanceert 20 hotels in Zuid-Amerika

Hotelketen NH Hotel Group heeft twintig hotels van de voormalige Hoteles Royal hotelketen geïntegreerd in zijn portfolio. In het bijzijn
van de Colombiaanse President Juan Manuel Santos Calderon zijn de hotels officieel geïnaugureerd in NH Collection Royal Teleport in Bogotà.

~Foto v.l.n.r.: Cecilia Álvarez-Correa, Minister van Commercie, Industrie en Toerisme van Colombia; Taleb Rifai Secretaris-Generaal van de United Nations' World Tourism Organization; Juan Manuel Santos Calderon, President van Colombia; Federico González Tejera, CEO van NH Hotel Group en Rafael Roldán, President van de Federation of Official Spanish Chambers of Commerce in America.~

*57 hotels*
Door de toevoeging van de hotels in Colombia, Chili en Ecuador verstevigt NH Hotel Group zijn positie in Zuid-Amerika verder naar 57 hotels met in totaal meer dan 10.000 kamers. De hotels opereren onder twee merken van de keten: NH Collection en NH Hotels.


~NH Collection Royal Teleport in Bogotà~

*Colombia*
Federico González Tejera, CEO van NH Hotel Group, benadrukt de ambitie die de keten heeft in Colombia: "Colombia is een bestemming die steeds aantrekkelijker wordt. Het is onze intentie om te blijven groeien in dit land en om een actieve rol te spelen in de ontwikkeling van de maatschappij door onze kennis en ervaring te delen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de ontwikkeling van het toerisme een boost krijgt."

*Chili en Ecuador*
Naast de uitbreiding in Colombia heeft NH Hotel Group vier hotels in Chili en één hotel in Ecuador toegevoegd. Deze overnames zijn in lijn met het strategische vijfjarenplan van NH Hotel Group, waarin expansie een van de belangrijkste pijlers is.

~Mirte Bouman~

Overig nieuws