Parc Broekhuizen in Leersum winnaar 'Best Hotel Design'

Auteur: Roy Spijker
Mensen 28 november 2017
Parc Broekhuizen in Leersum winnaar 'Best Hotel Design'

In Theater Amsterdam werden gisteren, op 27 november, in geheel nieuwe stijl de winnaars van de Entree Awards 2017 bekendgemaakt. Een vakjury, bestaande uit 10 vooraanstaande hospitality-professionals, beoordeelde de 55 meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar werden geopend of gerestyled. In de categorie 'Best Hotel Design' sleepte historisch landgoed Parc Broekhuizen de prijs in de wacht.

Na een grondige verbouwing werd het idyllische landgoed Parc Broekhuizen in Leersum begin dit jaar geopend. Het landgoed wordt door de jury van de Entree Awards geprezen om het sprookjesachtige karakter, met in iedere ruimte een wow-factor: "Op een bijzondere en historische locatie is in iedere ruimte iets fenomenaals neergezet. De kamers en het restaurant zijn fris en licht en er is duidelijk gewerkt met oog voor detail. De verrassende elementen geven het geheel een extra touch. Een absolute lust voor het oog", aldus de jury. Het interieur is gestyled door interieur architect Judith van Mourik.

Justin Ultee, General Manager van Parc Broekhuizen is trots op de prijs: "Alles draait bij Parc Broekhuizen om de totale beleving. Naast een unieke locatie in de prachtige natuur wordt nu ook onderstreept dat we op het gebied van design de gasten iets ongelooflijks te bieden hebben."

Over Parc Broekhuizen
Verscholen in de natuurpracht van National Park Utrechtse Heuvelrug ligt het historische landgoed Parc Broekhuizen. Een imposante locatie met prachtige gebouwen waar verleden en heden samenkomen. Het landgoed is al honderden jaren oud, maar de inrichting is modern met respect voor de historie. Parc Broekhuizen is een grote culinaire en visuele ontdekking.

Landgoed Broekhuizen in Leersum herbergt het restaurant Voltaire, vergaderruimtes, trouwzalen en 22 hotel suites en -kamers). Als mede uit een koetshuis (voor evenementen tot 300 personen) en een orangerie. De door Michelin met drie sterren bekroonde Nederlandse chef Jacob Jan Boerma is vanaf september 2017 verantwoordelijk voor culinaire invulling van het landgoed en het bijbehorende restaurant Voltaire.

Overig nieuws