De AF&BM presenteert zaterdag 21 januari het magazine ÂAF&BMÂ. Het eerste exemplaar zal tijdens het jaargala worden uitgereikt aan Frank Lindner (hoofdredacteur Hospitality Management), Martine Zuil (hoofdredacteur Misset Horeca) en Maarten Wessels (columnist Horeca Entree). Het eenmalige magazine biedt
een inkijkje in de vereniging voor food & beverage eindverantwoordelijken.
*Food en bediening*
Mara Grimm (culinair journalist) schrijft in het blad over de lunchbeleving van de founding partners bij sterrestaurant Vinkeles, KHN directeur Lodewijk van der Grinten kijkt terug op de eerste F&B Award en columnist Maarten Wessels geeft zijn eigen kijk op de 'F' van 'Food' en de 'B' van 'Bediening'.
*Na de lancering*
Daarnaast onder meer een verslag van de culinaire citytrip naar het Noord Italiaanse Trento en een fotoreportage van alle Founding Partners. De glossy wordt na de lancering toegestuurd aan alle leden, founding partners en een groot deel van de vier-, en vijfsterrenhotels in Nederland.
AF&BM brengt speciaal magazine uit
13 januari 2012