Anne van den Heuvel (1988) is benoemd tot food & beverage manager van Hilton Amsterdam Airport Schiphol. Anne is verantwoordelijk voor het algehele food & beverage concept voor Hilton Amsterdam Airport Schiphol, inclusief Bowery Restaurant, Axis Lobby & Cocktail Bar en de Meetings & Events.
Jolijn Zeeuwen, general manager Hilton Amsterdam Airport Schiphol, zegt over de benoeming van Anne van den Heuvel: “Met haar food & beverage passie en ervaring zal Anne ons team enorm versterken, zodat we voor onze gasten een vertrouwde locatie blijven waar men wordt verrast en visueel wordt geïnspireerd.”
Anne verheugt zich er op om het food & beverage concept in Hilton Amsterdam Airport Schiphol naar een nóg hoger niveau te tillen. Hierbij motiveert zij het team om de gasten op en rondom Schiphol te laten genieten van het spraakmakende concept. In 2018 wil zij de succesvolle GINius Afterwork events in Axis Lobby & Cocktail Bar nog groter maken en de gasten verzekeren van een uitstekende dinerervaring in Bowery Restaurant en vernieuwende arrangementen in de vergaderzalen.
Anne van den Heuvel heeft gestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Den Haag (2007 – 2011) en heeft zich onder andere gespecialiseerd op het gebied van restaurant management en vinologie. Na haar studie heeft zij als assistant store manager (2011 – 2012) op Curaçao de eerste Starbucks succesvol geopend en heeft daarna een tweede locatie geopend als store manager (2012 – 2014). Daarna heeft zij de stap naar Hilton gemaakt. Binnen een jaar ontwikkelde zij zich bij het Hilton op Curaçao van assistant food & beverage manager naar food & beverage manager (2014 – 2017). Hier heeft zij in 2015 de Hilton “F&B Most Improved Award” gewonnen, een nieuwe bar geopend en de medewerkerstevredenheid omhoog gebracht.