Bijeenkomst 'Met het glas op tafel'

4 maart 2014
Bijeenkomst 'Met het glas op tafel'

Op 10 maart gaat de AF&BM (Association of Food & Beverage Management) weer de diepte in met het thema Beverage. Een aansprekend thema waar de combinatie tussen F&B, Fun, en Brains
geheel tot zijn recht gaat komen.

Workshops en proeverijen
Op de locatie Huis ter Duin in Noordwijk is de vereniging te gast bij "de kersverse F&B Professional of the Year: Yuri Dries":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/yuri-dries-fb-professional-van-2014-17144/. Middels gave workshops zullen een drietal partners van de club iedereen op de hoogte brengen van de oorsprong van het product, de laatste trends, kansen in upselling en natuurlijk laten zij hun producten proeven.

Vinites - Sake worshop
Heineken - Speciaal-bier en upselling
Diageo - Whisky trends

Kom ook!
Een actief programma met veel verrassingen. De dag wordt afgesloten met een borrel-diner in Beachclub Breakers en daar zal het thema Beverage ook extra schitteren. Aanmelden kan via de website "www.afbm.nl":http://www.afbm.nl of via "info@afbm.nl":mailto:info@afbm.nl

Op de foto boven: gastheer van de dag Yuri Dries
(foto: Henk-Jan Winkelmaat/Punkmedia)

Overig nieuws