Blog Shima Zeroual (10/12)

28 maart 2012
Blog Shima Zeroual (10/12)

%{font-size:14pt}Vliegende tijd% Nog zes weken te gaan voordat ik mijn onderzoek en competentierapport moet inleveren. De tijd gaat snel als je het naar je zin hebt!

*Statistische analyse*
Deze maand ben ik voornamelijk bezig met het bekijken van de resultaten die uit de enquêtes komen. Hiervoor wordt een special programma gebruikt namelijk SPSS. SPSS is een statistisch computerprogramma, dat het mogelijk maakt om data in te voeren, samen te voegen en te analyseren. Aangezien ik alleen de basis van SPSS ken, krijg ik gelukkig heel veel hulp van mijn coach Alinda Kokkinou.

*Wat is de gewenste duur van een maaltijd?*
In een van de vorige "afleveringen":http://www.hospitality-management.nl/nieuws/flexibele-catering-en-sturing-duur-maaltijd/ heeft u kunnen lezen dat het doel van dit onderzoek is om uit te zoeken wat de gewenste duur van de maaltijd is. In de enquête heb ik niet alleen gevraagd wat de gewenste duur behoort te zijn, ik heb ook gevraagd wat respondenten te lang of te kort vinden duren en hoe laat men het liefst eet. Naar aanleiding van deze resultaten wordt er gekeken of de tweede onderzoeksvraag ook beantwoord kan worden. De tweede vraag was: is het mogelijk de tafel twee keer op een avond te verkopen en daardoor meer winst te maken?

Aangezien de enquête nog een week ingevuld kan worden, kan ik helaas nog niets met u delen wat betreft de resultaten, dit om het onderzoek niet te beïnvloeden.

*Einde in zicht*
Volgende maand kunt u lezen over de uitslag van de resultaten. Wat tevens ook de een na laatste maand is dat ik deze blog schrijf op deze site. Zoals ik al eerder aangaf: de tijd vliegt voorbij als je het naar je zin hebt.

Tot volgende maand!

~Shima Zeroual~

Wilt u reageren? Stuur dan uw reactie naar de "redactie van Hospitality Management":mailto:redactie@uitgeverijps.nl?SUBJECT=Mijn%20reactie%20op%20blog%20Shima%20Zeroual. De contactgegevens van Shima Zeroual zijn bij ons bekend.

Overig nieuws