Bouw Hotel Maarsbergen bereikt hoogste punt

29 september 2009
Bouw Hotel Maarsbergen bereikt hoogste punt

Bij de bouw van Hotel Maarsbergen aan de A12 werd na zeven maanden systeembouw het hoogste punt bereikt. Om dit te vieren werden de bouwheren, bouwlieden en omwonenden uitgenodigd om van 'pannenbier' te genieten. Een kort officieel gedeelte met daarin toespraken van de directeur Amrâth Hotels Kaspar van Eijl, van de directeur van het Motel John van Gurp en van de directeur van Bouwbedrijf Roy Pellikaan, werd gevolgd door het ritueel van het leggen van
de eerste nokpan.

Als de planning gerealiseerd kan worden, wordt het viersterrenhotel met 93 kamers en 8 vergaderzalen in het voorjaar van 2010 geopend. De tweede fase omvat de bouw van een groot La Place restaurant en de restauratie van het Voorhuys.

De verrassing, tijdens de bijeenkomst, was het 'goulash-kanon'. In het oosten van Duitsland is het een traditie om bij pannenbier de bouwers te trakteren op een stevige maaltijd met goulash. Daartoe rijdt er een speciale veldkeuken van bouwplaats naar bouwplaats. Omdat er op steenkool wordt gestookt ontstaan walmen en geuren die aan vroegere tijden doen denken. Als de strakke planning gerealiseerd kan worden, wordt het vier sterren hotel met 93 kamers en 8 vergaderzalen rond Pasen geopend. De tweede fase omvat de bouw van een groot La Place restaurant en de restauratie van het Voorhuys.


~Hospitality Management, Frank Lindner~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/bouw-hotel-maarsbergen-bereikt-hoogste-punt/

Overig nieuws