Steigenberger opent in Brussel

4 januari 2013
Steigenberger opent in Brussel

Grandhotel Brussels opent zijn deuren in Brussel. Dit is het eerste Belgische hotel van de Duitse hotelketen Steigenberger. Blanche van Berckel is aangesteld als general manager.

*Vijfsterrenhotel met allure*
Steigenberger Grandhotel Brussels beschikt over 269 kamers, waaronder veertig suites en één Royal Suite. Het luxe hotel maakt deel uit van het Wiltcher’s Complex aan de Louizalaan en bevindt zich in de buurt van het Koninklijk Paleis en het Europese Parlement.

*Conrad Hotel*
In het complex exploiteerde Hilton twintig jaar lang het Conrad Hotel, tot in september 2012 het huurcontract ten einde liep. Dit was twee decennia geleden het eerste vijfsterrenhotel in de Europese hoofdstad. De eigenaar van het vastgoed, AG Real Estate, schreef een offerte uit voor een nieuw huurcontract en daar kwam het Duitse hotelbedrijf als beste uit. De locatie blijft zijn vijfsterrenstatus behouden. Steigenberger kondigde ook een investeringsprogramma aan in samenwerking met AG Real Estate, de vasthoudgroep die eigenaar is van het complex. Het doel is om de kwaliteit van de dienstverlening te blijven verbeteren.

~Marijn Brok~

Overig nieuws