Ingrediënten:
1 Bussing B’rustiek wit lunchbroodje
40 g little gem sla
30 g gezouten ansjovisfilets
40 g rode ui
1 ei
20 g Parmezaanse kaas
50 g kipfilet in dunne plakken
30 g pancetta plakjes
10 g zonnebloemolie
10 g Bresc Knoflookpuree
Voor de caesar saus
50 g Bresc Alioli clásico
1 g rasp van citroen
10 g sap van citroen
30 g ansjovisfilets
5 g worcestersaus
10 g water
peper
Bereiding:
Meng voor de saus alle ingrediënten met elkaar en draai fijn in de blender of met de staafmixer. Breng op smaak met peper. Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak het broodje af in 7 minuten. Kook en pel het eitje en snijd het in vieren. Smeer de kipfilet in met de knoflookpuree en de olie. Verwarm de grillpan, gril de kip aan beide zijden en leg de filets apart. Gril daarna de spekplakjes uit in de grillpan. Snijd de rode ui in dunne ringen. Pluk de little gem. Snijd de broodjes door, smeer ze in met de saus en maak de broodjes op met alle ingrediënten. Dresseer de saus erover en rasp er als laatste de kaas overheen.