Ciel Bleu** in Hotel Okura Amsterdam presenteert exclusieve reeks culinaire avonden

Auteur: redactie
Gastronomie F&B 12 februari 2025
Ciel Bleu** in Hotel Okura Amsterdam presenteert exclusieve reeks culinaire avonden

Het prestigieuze tweesterren Ciel Bleu Restaurant in Hotel Okura Amsterdam presenteert Ciel Bleu’s Refined Nights, een exclusieve reeks culinaire avonden gewijd aan uitzonderlijke ingrediënten. Op geselecteerde donderdagen draait het menu volledig om één buitengewoon product: wintertruffel, Krug Champagne, kaviaar of herfsttruffel. Fijnproevers kunnen zich verheugen op een multi-sensorische ervaring vol smaak, aroma en textuur. Tijdens Ciel Bleu’s Refined Nights komen gastronomie van wereldklasse samen met service op het hoogste niveau.

Elke avond is een viering van luxe, smaak en vakmanschap. Executive chef bij Ciel Bleu, Arjan Speelman, vertelt gepassioneerd over de speciale avonden: “Het is een voorrecht om uitsluitend met de mooiste producten te werken en onze gasten avond aan avond een culinair hoogtepunt te bezorgen. Een aantal van deze ingrediënten zijn zo veelzijdig dat je er een compleet menu mee kan samenstellen. Met Ciel Bleu's Refined Nights brengen we uitzonderlijke ingrediënten volledig tot uiting. Het zijn culinaire avonden om nooit te vergeten.”

Februari: Wintertruffel

Een exclusieve wintertruffelavond op 27 februari, waar de rijke en intense aroma’s van de gewaardeerde wintertruffel centraal staan. Elk gerecht benadrukt de diepte en complexiteit van dit seizoensgebonden ingrediënt. Gecombineerd met een selectie uitzonderlijke wijnen van wijnhuis Gaja wordt het gegarandeerd een memorabele avond in Ciel Bleu.

April: Krugs elegantie

Tijdens de donderdagavond in april komt haute cuisine samen met de verfijnde elegantie van Krug Champagne. Gasten genieten van een speciaal menu in co-creatie samengesteld door de chefs van Ciel Bleu en restaurant De Treeswijkhoeve. Beide restaurants zijn Krug Ambassades en zorgen voor perfect samenspel tussen gerechten en de meest prestigieuze champagne ter wereld. Vier Michelin-sterren, één onvergetelijke ervaring.

Juni: Fijnste kaviaar

19 juni, een warme zomeravond met pure verwennerij in Ciel Bleu. De fijnste kaviaarsoorten staan in de schijnwerpers, waarmee deze luxueuze specialiteit naar nieuwe hoogten wordt getild. Elk gerecht is een ode aan de verfijning van kaviaar, perfect aangevuld met zorgvuldig geselecteerde wijnarrangementen.

November: Herfstruffel

Als grandioos einde van de Ciel Bleu’s Refined Nights reeks, introduceert Ciel Bleu de verfijnde smaken van het seizoen met een exclusieve Herfstruffelavond. De aardse elegantie van herfstruffels schittert in een meesterlijk samengesteld menu. Elk gerecht is zorgvuldig gepaired met uitzonderlijke wijnen, die de rijke, genuanceerde smaak van de truffel versterken.

Overig nieuws