Clubsandwich 'De Koffiebranderij' van Lunchroom De Koffiebranderij
Ingrediënten
3 sneetjes geroosterd brood (bruin of wit)
6 eetlepels yoghurtdressing
handje ijsbergsla
3 à 4 schijfjes tomaat
4 schijfjes komkommer
3 plakjes gerookte kipfilet
3 plakjes gebakken spek
1 plak jonge kaas
1 gebakken of een gekookt ei
handje naturelchips
2 satéprikkers
Bereiding
Besmeer de 3 sneetjes toast met yoghurtdressing. Op het eerste sneetje doe je de ijsbergsla, tomaat, jonge kaas en spek, dan plaats je het tweede toastje erbovenop en daar doe je de schijfjes komkommer, gerookte kipfilet en het ei bovenop, daarna doe je het derde sneetje met de yoghurtdressing naar beneden erbovenop. Steek in beide hoeken bovenop een satéprikker door het brood (zo blijven de 3 lagen bij elkaar zitten zonder dat het uit elkaar valt). Snijd de sandwich schuin door en serveer met de chips en bijvoorbeeld een saladegarnituur.