Culinaire make-over hotel The Plaza

6 augustus 2013
Culinaire make-over hotel The Plaza

Het iconische hotel The Plaza in New York gaat begin volgend jaar het F&B-aanbod flink aanpakken. The Palm Court, The Oak Room & The Oak Bar, The Rose Club, The Champagne Bar en de roomservice
krijgen een nieuwe look-and-feel. Om alles in goede banen te leiden is de Amerikaanse topchef Geoffrey Zakarian benoemd tot culinary director van het hotel.

*Dynamic American*
Zakarian werkte zelf in diverse luxe hotelrestaurants en had een tweetal eigen restaurants gevestigd in prestigieuze hotels. Zakarian's kookstijl wordt omschreven als modern met Franse roots. Zelf noemt hij het 'dynamic American'. Zakarian presenteerde diverse televisieprogramma's voor Food Network. In 2011 won hij Iron Chef. In het verleden werkte hij samen met de Franse driesterrenchef Alain Passard.

Bij The Plaza werd eerder George Cozonis aangesteld als de nieuwe managing director bij het hotel.

Foto: "NYC & Company/Alex Lopex":http://www.nycgo.com/

~Door~ "~Frank Lindner~":mailto:frank.lindner@uitgeverijps.nl

Overig nieuws