De kracht van een goed F&B-concept

9 december 2010
De kracht van een goed F&B-concept

Paul Linse en Arjan de Boer zijn sprekers tijdens de komende bijeenkomst, georganiseerd door de Association of Food and Beverage Management (AF&BM). Zij zullen op woensdag 15 december de geheimen van een goed F&B concept proberen prijs te geven aan de hand van (inter)nationale voorbeelden van inspirerende horecaconcepten, waar zij aan hebben meegewerkt of beroepsmatig zijn geweest.

*Paneldiscussie*
Aansluitend zal onder leiding van Richard Engelfriet een paneldiscussie worden gehouden waar onder meer Henk-Jan Priem (F&B manager hotel Casa 400 & winnaar Venuez Hotelconcept of the Year) en Godfried van der Lugt (managing director Venuez) zitting hebben.

*Aanmelden*
De themabijeenkomst wordt georganiseerd in het onlangs door Venuez met de titel “Hotel Concept of the Year” bekroonde Hotel Casa400 in Amsterdam. Heb jij een F&B eindverantwoordelijke functie en wil je deze bijeenkomst graag bijwonen, meld je dan als introducé aan via "info@afbm.nl":mailto:info@afbm.nl

~Frank Lindner~

Overig nieuws