Dit zijn de 10 kandidaten voor 'F&B Professional of the Year 2023'

Auteur: Redactie
F&B 18 november 2022
Dit zijn de 10 kandidaten voor 'F&B Professional of the Year 2023'

De 10 nominaties voor de titel ‘F&B Professional of the Year 2023’ zijn bekend. En jij kan vanaf vandaag stemmen op jouw favoriet!

Aan het eind van het jaar gaat het netwerkplatform AF&BM altijd op zoek naar de F&B Professional of the Year. Zo ook dit jaar, ondanks de bijzondere omstandigheden en bizar snel veranderende wereld om ons heen. Voorzitter Aukje van Dongen: "Wij zijn op zoek naar dé F&B professional die onder deze erg uitdagende omstandigheden van dit jaar heeft laten zien onvermoeibaar, creatief, gemotiveerd, ondernemend en wendbaar te zijn. De afgelopen weken hebben wij vele nominaties voor F&B Professioneel of the Year 2023 vanuit verschillende hoeken mogen ontvangen. We willen iedereen hartelijk danken voor de vele inzendingen.”

Nominaties F&B Professional of the Year

Uit de ingezonden nominaties hebben het AF&BM bestuur en de jury, op basis van de gegeven motivaties, 10 genomineerden geselecteerd die vanaf vandaag met elkaar de verkiezingsstrijd aangaan. De genomineerden in willekeurige volgorde zijn: 

Thom Groenendal | Brass Kaatje & Kaatje's bakery cafe

Roos Stevens | Sofitel the Grand & Restaurant Bridges

Freek van Noortwijk | The Breda Group

Milan Visser | Restaurant 212 & De Juwelier

Mark Roselle | Hutten Catering | Philips Stadion

Andrea Cagliero | Hilton Schiphol

Lendl Mijnhijmer |  Bougainville | TwentySeven Hotel

Naomi Bormans |  Château St. Gerlach

Yvonne Willems |  HUP Hotel Mierlo

Daniel Huiskes |  Anantara Grand Hotel Krasnapolsky

Stemmen kan tot 9 december

Op de site van AF&BM is er een speciale pagina ingesteld waar je alle informatie over de wedstrijd en de genomineerden inclusief alle motivaties kan teruglezen. De stembus sluit op 9 december, dus zorg dat je stem voor die tijd binnen is.

Stem nu op jouw favoriet via deze link

Jury

De jury bestaat uit Maarten Wessels (Wessels Trainingen), Maaike de Reuver (Food Inspiration Magazine), Iris Kranenburg (Entree Magazine), Paul Sprakel (Hospitality Management), Demian van der Reijden (Misset Horeca). De jury zal dit jaar in twee verschillende rondes hun professionele oordeel kunnen geven over de verschillende kandidaten. Hierna zullen zij naar aanleiding van de juryvisit een winnaar kiezen die de F&B professional of the year titel meer dan verdiend.

Blijf je graag op de hoogte?

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in je mailbox? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws