Equip'Hôtel kijkt naar de toekomst

24 september 2010
Equip'Hôtel kijkt naar de toekomst

Een van de meest toonaangevende internationale vakbeurzen voor de hotellerie, restaurant- en cateringsector viert in 2010 haar vijftigste verjaardag. Mensen mogen bij deze mijlpaal danwel Abraham of Sarah zien, bij Equip’Hôtel kijkt men liever naar de toekomst. De beurs die van 14 tot en met 18 november 2010 wordt gehouden in Parijs mag rekenen op actieve en exclusieve steun van een keur aan professionele instanties en brancheorganisaties.

*Nieuwe ideeën opdoen*
Christine Pujol, directeur van de Union des Métiers de l’Industrie Hôtelière (UMIH) en president van Equip’Hôtel, legt uit welke cruciale rol de beurs speelt: "Equip’Hôtel is een niet te missen evenement voor de complete branche. Professionals uit de hotellerie en restaurantsector komen allemaal om nieuwe producten en diensten te ontdekken, om te investeren in nieuwe producten, en om zich te laten inspireren door nieuwe ideeën die worden gepresenteerd tijdens de beurs. Deze beursdagen vormen ook de ideale mogelijkheid om mensen te ontmoeten en deel te nemen aan interessante discussies."

*Opnieuw uitvinden*
Thierry Brener, directeur van Syndicat National de l’Equipement des Grandes Cuisines (SYNEG) en voorzitter van de organisatiecommissie van de vakbeurs: "De beurs vindt zichzelf met de jaren telkens opnieuw uit, maar is rechtlijnig wat betreft het doel om bezoekers te laten vertrekken met een zeer voldaan, gemotiveerd en energiek gevoel. De editie van 2010 geeft de organisatie en de standhouders de kans om samen te werken aan het slagen van de beurs. Equip’Hôtel is niet zomaar een beurs, het is dé beurs."

~Frank Lindner~

Overig nieuws