*Waarom wordt jij F&B Professional of the Year?* In het afgelopen jaar hebben wij een volledig nieuw hotel neergezet met een capaciteit van 520 kamers. Ons product combineert hotelaccommodatie met studentenhuisvesting en is daarmee uniek in Nederland. Mijn uitdaging zat hem het afgelopen jaar in het uitdenken en inrichten van alle F&B-outlets.
Wegens enorme investeringen moeten wij, zijnde een stichting, heel erg op de kosten letten. Mijn afdeling heeft bewezen heel flexibel te zijn, multifunctioneel en alles op maat kunnen maken. Meerdere collega-professionals hebben ons unieke concept bezocht en hun waardering uitgesproken. Wij bieden een top congresproduct dat momenteel de grootste bedrijven mag verwelkomen. Het product staat, is uniek binnen zijn branche. Door de enorme inzet, creativiteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid heb ik (samen met mijn team) een product neergezet waar ik apetrots op ben.
*In het kort*
Naam: Henk-Jan Priem
Functie: Food & Beverage Manager
Werkzaam bij: Hotel Casa 400
Werkzaam sinds: Februari 2007
Even voorstellen: Henk-Jan Priem
14 december 2010