F&B-professionals geïnspireerd terug uit Berlijn

30 juni 2009
F&B-professionals geïnspireerd terug uit Berlijn

De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) is afgelopen weekend voor drie dagen op trendtour naar Berlijn geweest. Hier heeft de club zich een weekend lang in de Berlijnse horeca begeven. Het programma voorzag in een tour langs F&B-trends in deze kosmopolitische stad. Met name de fietstocht met culturele en culinaire hoogtepunten door Berlijn, de hippe stadsstranden en het diner in het met een Michelinster bekroonde restaurant Weinbar Rutz heeft veel indruk gemaakt. Organisator van de reis en bestuurslid AF&BM Bernard Lensink “De gastvrije benadering van onze Duitse collega’s en de diversiteit aan horecavernieuwingen hebben veel indruk op mij en de leden gemaakt”.

De AF&BM organiseert jaarlijks vijf themabijeenkomsten, een Nieuwjaarsdiner en het Social Event. De eerstvolgende themabijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 28 september aanstaande in het hoofdkantoor Benelux van Unilever te Rotterdam. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van "Food & Beverage en de toekomst". Gastspreker deze dag is Anneke Ammerlaan, foodconsultant, gespecialiseerd in trends.

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/fb-professionals-geinspreerd-terug-uit-berlijn/

Overig nieuws