De Association of Food & Beverage Management (AF&BM) is afgelopen weekend voor drie dagen op trendtour naar Berlijn geweest. Hier heeft de club zich een weekend lang in de Berlijnse horeca begeven. Het programma voorzag in een tour langs F&B-trends in deze kosmopolitische stad. Met name de fietstocht met culturele en culinaire hoogtepunten door Berlijn, de hippe stadsstranden en het diner in het met een Michelinster bekroonde restaurant Weinbar Rutz heeft veel indruk gemaakt. Organisator van de reis en bestuurslid AF&BM Bernard Lensink ÂDe gastvrije benadering van onze Duitse collegaÂs en de diversiteit aan horecavernieuwingen hebben veel indruk op mij en de leden gemaaktÂ.
De AF&BM organiseert jaarlijks vijf themabijeenkomsten, een Nieuwjaarsdiner en het Social Event. De eerstvolgende themabijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 28 september aanstaande in het hoofdkantoor Benelux van Unilever te Rotterdam. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van "Food & Beverage en de toekomst". Gastspreker deze dag is Anneke Ammerlaan, foodconsultant, gespecialiseerd in trends.
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/fb-professionals-geinspreerd-terug-uit-berlijn/
F&B-professionals geïnspireerd terug uit Berlijn
30 juni 2009