Tijdens de Horecava zijn de drie finalisten bekendgemaakt die meedingen naar de titel 'F&B Professional of the Year 2017'. Onder het toeziend oog van vele horecaprofessionals, maakt René Giel van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM) de genomineerden bekend.
De drie finalisten zijn Imre Swaanswijk (F&B Manager, Park Hotel Amsterdam), Elise Nouwens (F&B Manager, Sofitel Legend The Grand Amsterdam) en Maurice van Rossum (operations Manager, The Attention Group). Op vrijdag 20 januari zullen zij het tegen elkaar opnemen in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tegenover een vijfkoppige jury moeten zijn zich presenteren. De jury zal onder meer kijken naar ondernemerschap, gedrevenheid, aantoonbare succesen en liefde voor het F&B-vak. Ook wordt er gekeken naar innovativiteit binnen de functie van F&B Professional.
Tijdens het jaargala van AF&BM, op 27 januari in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, maakt de vakjury bekend wie zich F&B Professional van 2017 mag noemen.