Flaguette Halve Maan met kabeljauw en garnalen

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Flaguette Halve Maan met kabeljauw en garnalen

Lekker vers, heerlijk gezond en nét even anders. Dat moet iedere lunchroomondernemer aanspreken! Met deze Flaquette heb je een origineel lunchgerecht op de kaart staan. Het is een licht gerecht, dus uitermate geschikt voor de (hopelijk) warme zomermaanden. Dit gerecht is snel en makkelijk te bereiden, zodat je de gast niet lang hoeft te laten wachten.

Ingrediënten:

Flaguette Demi-Lune
Kabeljauwfilet
Gemarineerde garnalen
Zeekraal
Ravigottesaus

Bereiding:

Bak het broodje in acht minuten bij 200°C af in de oven af en laat deze daarna even afkoelen. Snijd het broodje vervolgens over de lengte doormidden. Bak de kabeljauwfilet en de gemarineerde garnalen even om en om totdat deze gaar zijn. Snijd de kabeljauw in kleine stukjes en beleg het broodje met de kabeljauw, garnalen en garneer het geheel tot slot met de zeekraal. Je kunt het broodje serveren met ravigottesaus om het helemaal af te maken. Om de vingers bij af te likken!

Overig nieuws