'Nu ook in Eindhoven! Culinair genieten in onze brasserie FLO Eindhoven', zo opende de nieuwsbrief die de opening van deze brasserie naast het Holiday Inn hotel in Eindhoven aankondigde. FLO Eindhoven is naar zeggen van de organisatie een uitstekende locatie voor culinaire liefhebbers en iedereen die van de Franse keuken houdt. Het menu is geïnspireerd op de ambachtelijke Franse keuken en traditionele bereidingsmethodes en wisselt ieder seizoen. De combinatie tussen het eten en de service moet voor gasten de garantie vormen voor een perfecte Franse avond.
Gasten kunnen het Franse brasseriegevoel beleven door het unieke decor. Men treft bij binnenkomst een overdadig fruits de mer-buffet, kenmerkend voor de vele beroemde brasseries in Frankrijk. Daarbij moeten onberispelijke service, raffinement, vakkennis en authentieke smaken vanzelfsprekend zijn bij FLO Eindhoven. Voor zowel de lunch als het diner kunnen gasten terecht in een luxe maar informele sfeer.
Naast de Fruits de Mer serveert de brasserie onder andere de klassiekers steak tartare, bouillabaisse en crème brûlée.
Op 24 september wordt de opening officieel gevierd.
~Hospitality Management, Frank Lindner~
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/flo-eindhoven-gaat-voor-de-perfecte-franse-avond/
:mailto:?SUBJECT=Abonneren%20op%20de%20gratis%20nieuwsbrief%20van%20Hotellerie.nl&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20de%20nieuwsbrief%20van%20Hotellerie.nl,%20de%20gratis%20nieuwsdienst%20van%20Hospitality%20Management.nl.%20Schrijf%20u%20nu%20in%20via%20deze%20link.%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl
FLO Eindhoven gaat voor perfecte Franse avond
5 augustus 2009