Om bezoekers van de Markthal in Rotterdam nog beter wegwijs te maken in de culinairemogelijkheden, heeft Hotelschool The Hague in opdracht van de Markthal de Foodie Service ontwikkeld. Vanaf 18 juli zijn gastvrije foodspecialisten tijdens speciale acties en evenementen onder meer in te schakelen als Culi Coach.
Bezoekers kunnen kosteloos een beroep doen op de foodspecialisten, bestaande uit studenten van Hotelschool The Hague. De bezoekers worden door de Foodies meegenomen op een culinaire ontdekkingstocht langs verschillende kramen en maken kennis met bijzondere, onbekende en exotische producten. Daarnaast geven de Foodies handige tips en tricks om de culinaire kennis van de deelnemers te vergroten.
Voor Hotelschool The Hague is de samenwerking een goede kans om studenten werkervaring op te laten doen. De Markthal wil zich in de komende jaren steeds verder ontwikkelen tot dé culinaire hotspot. Met deze samenwerking tussen de Markthal en Hotelschool The Hague krijgt de hotelschool de ruimte om te experimenteren met innovatieve hospitality concepten, terwijl de Markthal extra service aan bezoekers biedt. Edgar Mulder, Centre Director Markthal: “Samen met Hotelschool The Hague kunnen we onze bezoekers een unieke ervaring bieden. De productkennis van onze ondernemers en het enthousiasme van de studenten zorgen voor bijzondere service met een smile."
De Foodies lopen tijdens actiedagen en evenementen rond en zijn te vinden bij de ontvangstbalie van beide hoofdingangen. Meer informatie over deze nieuwe service is te vinden op www.markthal.nl.