Tijdens de themabijeenkomst ÂLeiderschapsstijlen van de AF&BM bij pop-up restaurant en hotel ÂGustafsonÂ, zijn
afgelopen dinsdag 1 december de genomineerden die meedingen naar de titel van ÂF&B Professional of the year 2016Â bekendgemaakt.
~Foto van links naar rechts: Bram Brekelmans, Richard Duizendstra, Tim Schimmel, Eric Andersen, Jasper Kool, Sam Holtus en Andri Jansen~
*De genomineerden*
* Eric Andersen | NHTV, Breda
* Richard Duizendstra | Brasserie Flo, Maastricht
* Sam Holtus & Jasper Kool | Tosti van Josti, Den Haag
* Bram Brekelmans | Gustafson, Amsterdam
* Tim Schimmel | Gand Hotel de Draak, Bergen op Zoom
* Andri Jansen | Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, Heelsum
*Stemmen*
Opvallend in deze rangorde is dat er voor het eerst in de geschiedenis een ondernemersduo is genomineerd voor deze titel. Vanaf *28 december* kan via de website van Hospitality Management worden gestemd op jouw favoriet!
*Horecava en jaargala*
Op 13 januari maakt de voorzitter van de AF&BM, René Giel, de drie finalisten tijdens de Horecava bekend. De vakjury, die naar aanleiding van drie pitches van de finalisten beslist over deze titel, houdt de AF&BM nog even geheim. De jury geeft wel alvast mee dat ondernemerschap, gedrevenheid, aantoonbare successen én liefde voor het F&B-vak, essentiële factoren zijn in deze finale. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het jaargala van de AF&BM op 29 januari in Hotel Pullman Eindhoven Cocagne!
~Christel Tuin~
Genomineerden F&B Professional of the Year bekend!
3 december 2015