Healthy Veggie

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Healthy Veggie

Ingrediënten

Ruitbroodje donker meergranen
Gouda’s Glorie Hotel Margarine
Komkommer
Radijs
Pesto of Salsa verde (zonnebloemolie, peterselie, basilicum, pijnboompitten, knoflook en zwarte peper)
Mozzarella

Bereiding

Ontdooi het Ruitbroodje donker meergranen in ± 15 min. Bak deze vervolgens af op 180-190º C in 5-10 minuten en laat het broodje daarna afkoelen op een rooster. Snij het broodje in de lengte doormidden. Besmeer beide helften met Gouda’s Glorie Hotel Margarine. Beleg met flinterdunne plakjes komkommer en radijs. Scheur de mozzarella in stukjes en leg op de onderkant van het Ruitbroodje. Werk het geheel af met een theelepel pesto of salsa verde. Leg de bovenste helft van het Ruitbroodje erop en bind op met een touwtje.

Variatietip

Ook lekker met zachte geitenkaas of guacamole. 

Overig nieuws