Schouwburg Kunstmin, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht is met 160 voorstellingen per seizoen één van de belangrijkste podia van de Drechtsteden. Kunstmin programmeert
3 zalen, de Grote Zaal en de Kleine Zaal en een Middenzaal in het Energiehuis, het nieuwe huis voor de podiumkunsten waarin Kunstmin participeert. De schouwburg is de afgelopen twee jaar gerestaureerd en opent in november 2014 opnieuw de deuren.
*Architectuur*
De combinatie van het moderne interieurontwerp van Studio Makkink Bey met de unieke architectuur van Van Ravesteyn zorgt voor een hernieuwde beleving en uitstraling van het gebouw. Behalve voor voorstellingen leent de unieke ambiance zich bij uitstek voor congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en recepties. Schouwburg Kunstmin beschikt over verschillende foyers en een theatercafé dat voor en na afloop van voorstellingen en evenementen is geopend. Voor de nieuw vorm te geven afdeling horeca en hospitality, zijn zij op zoek naar:
*Horeca en hospitality manager (0,6 fte)*
*Profiel*
Jij bent dé expert op het gebied van horeca en operations binnen de organisatie. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (zoals Hogere Hotelschool) en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het vakgebied. Je hebt bewezen leidinggevende capaciteiten, uitstekende communicatieve vaardigheden en bent klantvriendelijk, nauwkeurig, resultaatgericht en commercieel ingesteld. Je kunt goed werken onder druk en in teamverband. Je hebt niet alleen vakinhoudelijke kennis maar bent ook vernieuwend en kunt ideeën vertalen naar concrete werkwijzen, waarbij je zorgt voor een goede in- en externe afstemming. Gastheerschap en het omgaan met uiteenlopende publieksgroepen is je tweede natuur. Je bent in bezit van Sociale Hygiëne.
*Taken en verantwoordelijkheden*
- Je geeft vorm aan de afdeling horeca en hospitality;
- Je bent verantwoordelijk voor de aanvraag van de horecavergunning en voert contractonderhandelingen met de leveranciers voor de horeca;
- Je bent verantwoordelijk voor het ontvangst, de begeleiding en
bediening van het publiek bij voorstellingen/activiteiten;
- Je zorgt voor de voorbereiding, vastlegging, inkoop en realisering van alle culturele- en commerciële activiteiten op het gebied van de horeca. Je zorgt voor een optimale afstemming tussen in- en externe partijen;
- Je stelt het jaarplan voor de horeca op met de daarbij horende doelstellingen;
- Je zorgt voor werving en aansturing van het personeel bij voorstellingen/evenementen en bent verantwoordelijk voor de inroostering van medewerkers portiersdiensten, garderobe, publieksbegeleiders en bedienend personeel;
- Je verzorgt de inkoop van food en beverage, banquetingmaterialen;
- Je bent verantwoordelijk voor de naleving van normen en voorschriften (haccp) en voor het onderhoud van bedrijfsmiddelen, apparatuur en ruimten;
- Je bent verantwoordelijk voor de BHV bij voorstellingen/evenementen;
- Je bent gemiddeld drie avonden per week meewerkend leidinggevende tijdens voorstellingen/evenementen.
*Wij bieden:*
Een werkplek binnen een dynamische culturele podiumorganisatie op een unieke locatie.
*Organisatorische positie*
De horeca en hospitality manager rapporteert aan het Hoofd Bedrijfsvoering.
*Functiewaardering*
Salariëring is afhankelijk van kennisniveau en ervaring conform CAO Nederlandse Podia.
In eerste instantie een contract voor één jaar met optie tot verlenging. In de opstartfase gaat het om een aanstelling van 0,6 fte met mogelijke uitbreiding in de toekomst. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder faciliteiten om kennis te nemen van het culturele aanbod van de organisatie.
*Procedure*
Schriftelijke reacties met CV kunnen tot uiterlijk 15 april worden gestuurd naar "vacature@kunstmin.nl.":mailto:vacature@kunstmin.nl De gesprekken in de eerste ronde vinden plaats op 22 en 23 april, de tweede gesprekken zijn ingepland op 28 april.
*Inlichtingen*
Inlichtingen over de functie zijn te verkrijgen bij:
Patrick Marcus, Hoofd bedrijfsvoering, tel. 078 6397970
Horeca en hospitality manager gezocht
7 april 2014