Rond de feestdagen mag het altijd wat uitbundiger. Horecawerf Amsterdam geeft daarom extra omzetprikkels om eten en drinken in de gezelligste maand nóg meer glans te geven. Met feestelijk
wild bijvoorbeeld.
*Leveranciers*
Het evenement vindt plaats op 1 november 2011 in Amsterdam. 16 gespecialiseerde leveranciers voor de horecabranche hebben zich verenigd voor de Horecawerf.
*Meerdere disciplines*
In de 3.000 vierkante meter grote showroom geven modelopstellingen bezoekers een beeld van de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van interieur, keukenapparatuur, techniek en dienstverlening. De opstellingen zijn steeds een combinatie van meerdere disciplines die binnen de Horecawerf ingevuld kunnen worden.
*Kookpresentaties*
Masterchef Peter Lute uit Ouderkerk aan de Amstel geeft samen met Jaap Sloof van De Kweker kookpresentaties waarin het mooiste wildassortiment van Nederland centraal staat. Ook is er aandacht voor feestelijk drinken en een mooi gedekte tafel.
*Feestelijk afsluiten*
Prachtige wijnen, exclusieve wijnsystemen en water als zuiverste omzetpikkel mogen niet ontbreken. Het water wordt verrijkt met de micro vegetables van Koppert Cress. Om het feest compleet te maken wordt geshowd hoe met koffieconcepten de avond feestelijk afgesloten kan worden.
*Informatie & aanmelding:*
"www.omzetprikkels.nl":http://www.omzetprikkels.nl
Horecawerf Wild-event 2011
13 oktober 2011