Isabel Steinhauer is als Director of Food and Beverage aangesteld voor Hotel Okura Amsterdam. In die functie is ze verantwoordelijk voor de vier door Michelin bekroonde restaurants van het hotel, die samen vier Michelinsterren en een Bib Gourmand behelzen. Daarnaast vallen de twee bars, het ontbijtrestaurant, de grootschalige banquetkeuken inclusief patisserie-afdeling en Okura’s kookstudio onder haar eindverantwoordelijkheid en is ze lid van het managementteam van Hotel Okura Amsterdam.
Ervaring
Isabel Steinhauer heeft voor haar komst naar Amsterdam veel internationale ervaring opgedaan als Director of Food and Beverage van gerenommeerde hotels zoals Jumeirah in Dubai en Spanje en recentelijk The Ritz-Carlton in Berlijn. De uitgebreide kennis die ze tijdens haar carrière heeft vervaardigd zet ze nu in om het hoogstaande culinaire karakter van Hotel Okura Amsterdam verder uit te dragen. Steinhauer: ‘Hotel Okura Amsterdam heeft een sterke culinaire basis met een zeer uiteenlopend aanbod. Niet alleen de bekende sterrenrestaurants van het hotel, ook brasserie Serre, de bars en de creatieve gerechten van de banqueting-afdeling verdienen het om in de schijnwerpers te staan. Juist die omvangrijke culinaire mix maakt dat ik verheugd ben onderdeel uit te maken van deze organisatie.’
Over Hotel Okura Amsterdam
Hotel Okura Amsterdam is lid van The Leading Hotels of the World en onderdeel van een internationale keten met wereldwijd meer dan 80 luxe hotels, bestaande uit Okura Hotels & Resorts, Nikko Hotels International en Hotel JAL City. Hotel Okura Amsterdam is het enige hotel van de Okura-groep in Europa en beschikt over 300 kamers. Het hotel biedt haar gasten hoogstaande hotelaccommodatie, culinaire verwennerij met keuze uit vier restaurants met een Michelin-onderscheiding en ultramoderne spa-faciliteiten. Hotel Okura Amsterdam ligt op korte afstand van zowel het zakelijke district van Amsterdam als van belangrijke toeristische attracties.