Hotel Okura Amsterdam trakteert op exclusieve patisserie voor de feestdagen

Auteur: redactie
F&B Events 28 november 2024
Hotel Okura Amsterdam trakteert op exclusieve patisserie voor de feestdagen

Hotel Okura Amsterdam luidt de feestdagen in met de opening van Pop-up Pastry - Festive Season. Hiermee schijnt het hotel een licht op ambachtelijke patisserie, een van de vele vakmanschappen die het hotel rijk is. Na een overweldigend succes van de zomereditie, staat deze tweede editie van Pop-up Pastry geheel in het teken van de feestdagen. De feestelijk gestylde pop-up vol met lichtjes bevindt zich in de lobby van het hotel en biedt een brede selectie van exclusieve lekkernijen met een verfijnde Japanse touch.

De Pop-up Pastry - Festive Season is geopend vanaf 28 november tot en met 24 december. Gasten vinden er een scala aan feestelijke creaties, waaronder delicate gebakjes, macarons, madeleines, chocoladetruffels en matcha-koekjes. Stuk voor stuk zijn het feestelijke traktaties die even mooi als lekker zijn. De exclusieve gebakjes, vergezeld van een wenskaartje geïnspireerd op de Japanse Shinto-traditie, vormen het perfecte cadeau voor de feestdagen.

“De Pop-up Pastry smaakte naar meer! Dat is een groot compliment en heeft ons geïnspireerd om met het pastry deze festive editie samen te stellen. Dit eindejaarsproject is onze kers op de taart, waarin we al onze creativiteit en passie kwijt kunnen. Elk item is met zorg bereid en belichaamt omotenashi - Japanse gastvrijheid vanuit het hart”, legt executive chef Iiro Heinila uit.

Verrijkt met Japanse touch

Hoogtepunten zijn de Matcha Tartelette, een mix van pistache met cranberry, en de Festive Choux met hazelnootpraliné. Gasten kunnen ook genieten van de Okura Festive Tablet, gemaakt met Valrhona-chocolade en seizoensgebonden kruiden, of macarons met unieke smaken zoals Japanse whisky en gekarameliseerde appel.

Taarten op bestelling

Speciaal voor Kerst zijn de The Santa taart & Christmas Ornament patisserie ook als taart voor 10 personen exclusief verkrijgbaar op bestelling. Bestellingen kunnen worden geplaatst tot 18 december om af te halen op 23 of 24 december.

Openingstijden

Pop-up Pastry - Festive Season is dagelijks geopend van 28 november tot en met 24 december en verwelkomt gasten in de lobby van het hotel van 10.00 tot 18.00 uur.

Blijf op de hoogte!

Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Overig nieuws