Duurzaamheid is al jaren een ‘hippe’ term in de samenleving en de gastvrijheidssector vormt hierop geen uitzondering. Veel bedrijven richt...
Digitale transformatie is niet meer weg te denken uit de hotellerie, de sector die traditioneel draait om menselijke interactie en gepersonaliseerde e...
De opkomst van sociale mediaplatforms heeft de manier waarop we communiceren veranderd. Gelet op het succes van visuele platforms zoals Instagram en h...
Greenwashing is overal, tot in de kleinste details van ons dagelijks leven. Voortdurend worden we geconfronteerd met misleidende milieuclaims en dubbe...
De hotelsector zoekt naar oplossingen voor personeelstekort. Automatisering en robotisering worden vaak genoemd. De redenering is dat robots gebruikt...
Een Michelinster levert prestige op, en misschien ook wel een commercieel voordeel. Een paar jaar geleden signaleerde Hospitality Management de trend...
Stel je het ideale hotel voor: een warme sfeer, persoonlijke service, empathische horecamedewerkers en tevreden gasten. Maar wat is de werkelijkheid?...
Voedselverspilling door consumenten is een wereldwijd probleem, niet alleen vanuit financieel oogpunt, maar ook vanuit milieu- en sociaal oogpunt. Toc...
In een recent artikel hebben Ashokkumar Manoharan (Flinders University), Christina Scott-Young (RMIT University) en Anthony McDonnell (Cork University...
Stel, u bent hotelmanager en u heeft een mooie 5-sterren review van uw laatste gast gekregen. Wilt u dan dat potentiële gasten deze review als in...