Ciel Bleu Restaurant, gelegen op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, mag zich ook komend jaar weer tot de absolute top van de Nederlandse gastronomie rekenen. De Michelin Gids heeft de twee Michelinsterren van het restaurant wederom bevestigd, een erkenning voor de constante kwaliteit en het hoge niveau van de culinaire ervaring die Ciel Bleu biedt.
Al jarenlang weet Ciel Bleu gasten te betoveren met een ongeëvenaarde culinaire reis. De keuken van Ciel Bleu staat voor puur koken met lef, liefde en ambacht. De Franse keuken wordt op ingenieuze wijze verrijkt met innovatieve technieken, internationale invloeden en specerijen.
Deze culinaire expertise gaat hand in hand met de warme, Japanse gastvrijheid die in het DNA van Hotel Okura Amsterdam zit. De combinatie van uitzonderlijke gerechten, een adembenemend uitzicht over Amsterdam, elegante ambiance en een oprechte service aan de gast creëert een onvergetelijke ervaring.
Executive Chef Arjan Speelman, Chef de Cuisine Mike Klaassen en Maître Francesco Simonelli blijven met hun teams streven naar culinaire perfectie. “Het behoud van onze twee Michelinsterren is een fantastische erkenning voor het harde werk en de toewijding van ons hele team”, aldus Arjan Speelman. “We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat de Michelin Gids in ons stelt en blijven ons inzetten om onze gasten keer op keer te verrassen met een onvergetelijke ervaring.”