Fletcher Hotels opent binnenkort het tiende restaurant van Bar Bistro DuCo. Op vrijdag 16 februari opent Bar Bistro DuCo Helmond, onderdeel van Fletcher Wellness-Hotel Helmond, feestelijk haar deuren. Het team is druk bezig met de laatste voorbereidingen. Het voormalig restaurant is volledig verbouwd en is voorzien van een moderne luxe inrichting, met uiteraard de Josper houtskooloven waar het restaurantconcept om bekend staat.
Het voormalig restaurant ‘Grill Factory op Suyt’ heeft plaats gemaakt voor een totaal nieuw restaurantconcept waarbij ‘grill’ opnieuw basis geeft aan de gerechten. “De laatste nieuwe meubels worden naar binnen gedragen, een laatste likje verf aangebracht en de puntjes worden op de i gezet met mooie decoratie. Er is de afgelopen weken hard gewerkt om het splinternieuwe, sfeervolle restaurant klaar te maken voor de feestelijke opening aankomende vrijdag. En wat zijn we daar als team trots op!” vertelt Corné van der Kant - Hotel Manager Fletcher Wellness-Hotel Helmond.
“De nieuwe menukaart hebben we al iets eerder in laten gaan om ons keukenteam en de gasten alvast te laten wennen aan het nieuwe concept. En met succes, gezien de vele enthousiaste reacties.” Tijdens deze grand opening aanstaande vrijdag zullen de gasten hun entree maken onder de ballonnenboog door en ontvangen worden met een glas Fletcher’s Bubbels om vervolgens in de watten te worden gelegd met de gerechten uit de Josper houtskooloven. Met de komst van Bar Bistro DuCo is het voormalige restaurant onherkenbaar geworden en een nieuwe culinaire hotspot voor de stad Helmond.
Uitzonderlijke smaken
Bar Bistro DuCo is dé plek voor de smakelijkste vleesgerechten, maar ook voor de visliefhebbers en vegetarische eter is er voldoende keus uit het aanbod op de menukaart. Uniek aan Bar Bistro DuCo is dat de gerechten worden bereid door middel van de exclusieve Josper houtskooloven, een elegante combinatie van grill en oven. Dit geeft alle gerechten een intense smaakbeleving. “We waren een beetje uit het jasje gegroeid met ons oude restaurant, daarom is het echt fijn dat we nu het DuCo concept in Helmond kunnen uitdragen als onderdeel van onze uitbreiding en vernieuwing.” vult Corné van der Kant nog aan.
Bar Bistro DuCo is de laatste jaren uitgegroeid tot een concept met inmiddels tien restaurants door Nederland, met zelfs een eigen wijn. Naast Helmond is Bar Bistro DuCo onder andere te vinden in Callantsoog, Oss, Leeuwarden en Middelburg. Bovendien is er een nieuwe locatie in aanbouw in Vierhouten.
Alles onder één dak
Fletcher Wellness-Hotel Helmond is in de afgelopen jaren flink gegroeid en wordt steeds meer verreikt met het aanbod aan faciliteiten voor het hele gezin. Zo beschikt het hotel over een bowlingcentrum met tien banen en een groot BLUE Wellnessresort Helmond met ruim twintig unieke sauna- en wellnessfaciliteiten. Tevens zijn er recent 33 nieuwe hotelkamers bijgekomen en organiseren worden er regelmatig feestelijke Fletcher Events in één van de 5 multifunctionele zalen georganiseerd. Ook is er goed nieuws voor de sportieve gasten: per 1 maart zal de gloednieuwe fitnessruimte van maar liefst 400 vierkante meter geopend worden. Gevuld met veel apparatuur en het nieuwste fitness concept ‘My Circle’.
Hospitality Management sprak onlangs uitgebreid met Rob Hermans, CEO van Fletcher Hotels, over de toekomstplannen van de keten.
Blijf op de hoogte!
Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.