NH Collection Hotels & Resorts, onderdeel van Minor Hotels, viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum. Om deze mijlpaal te markeren, werkt het merk samen met tien sterrenchefs om de exclusieve 'Signature Breakfast Constellation Edition' te introduceren. Deze culinaire viering vindt plaats bij tien NH Collection hotels wereldwijd en benadrukt een van de belangrijkste pijlers van het merk: gastronomie.
Tien gerenommeerde chefs, samen goed voor elf Michelin-sterren, hebben elk een uniek ontbijtgerecht samengesteld dat lokale ingrediënten eert. Elk gerecht wordt geserveerd met een bijpassend drankje en is de komende maanden beschikbaar bij de geselecteerde hotels.
NH Collection Eindhoven CentreNH Collection Eindhoven Centre brengt de 'Signature Breakfast Constellation Edition' naar Nederland. De Nederlandse bijdrage komt van Yuri Wiesen (van Restaurant Wiesen*). Wiesen heeft speciaal voor NH Collection Eindhoven Centre een exclusief ontbijtgerecht ontwikkeld: gerookte Schotse zalm op briochetoast, geserveerd met een kwartelei, waterkers en een romige Hollandaisesaus. |
![]() |
Een wereldreis aan smaken
- Javier Olleros (van Culler de Pau**) heeft in A Coruña (Spanje) een gerecht ontwikkeld met Galicische eieren en kazen: een zacht gegaard ei met broodkruim en gerookte kaascrème.
- Paco Roncero (van Paco Roncero Restaurante**) verrast in Madrid (Spanje) met olie-broodtoast met komkommer, miso-yoghurt, Parmezaanse kaas en parels van extra vierge olijfolie.
- In Cáceres (Spanje) serveert Alejandro Hernández (van Versátil*) een langzaam gegaard scharrelei met geconfijte ham, Iberische hamjus en krokante broodkruimels.
- In Rome presenteert Ciro Scamardella (van Pipero*) een 65°C-ei met pecorinoroom, moronefilet en een krokante wafel.
- In Milaan combineert Iside de Cesare (van La Parolina*) een luchtig eiwitschuim met knapperige eidooier, broccolicrème en guanciale.
- Nicolai Nørregaard (van Kadeau**) brengt in Kopenhagen een toast met koud gerookte Bornholmse zalm, vlierbloesemboter en een honing-pruimenglazuur.
- Mikael von Lüders (van Finnjävel*) viert de Finse keuken met een traditionele 'Röpörieska' flatbread met gerookte zalm en een 64°C gepocheerd ei.
- In Mexico-Stad legt Mikel Alonso (van Biko) de focus op varkensvlees met truffelvarkenslapjes, gepocheerd ei en Iberische room.
- Luciano García (van García) in Buenos Aires verrast met krokante rösti, gerookte auberginecrème, gepekelde courgette en gerookte forel.
Fotografie aangeleverd door: MissPublicity
Blijf op de hoogte!
Twee keer per week het actuele en relevante hotelnieuws in uw mailbox? Registreer hier voor onze digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte.