Lars van Galen en Richard van den Hoeven hebben nieuw leven geblazen in hotelrestaurant Ât Lansink in het Overijsselse Hengelo. Wanneer men aan een culinair weekeindje weg denkt, moet dit adres in Twente direct op het netvlies verschijnen. Met het hoogstaande culinaire aanbod voor een uitstekende prijs-prestatieverhouding zit het met die wens wel snor.
Van Galen en Van den Hoeven zijn fier dat ze op hun droomlocatie mogen bouwen aan de toekomst. Van den Hoeven: ÂHet hotel stond altijd als goed aangeschreven. Het was wellicht een beetje ingeslapen. Een zakenhotel dat doordeweeks open was en in het weekeinde gesloten. We zijn maar wat trots dat we het hier nu mogen uitbouwen. Van Galen vult aan: ÂHet is een hotel met een ziel. We willen dat gasten graag naar ons komen. Lachend: ÂEn terugkomen! Sinds maart vorig jaar geeft het duo vol gas. Ze zien het als een voordeel dat ze het met zÂn tweeën doen. Van den Hoeven: ÂNieuw voor ons is dat we alle verantwoordelijkheid dragen. Alle beslissingen nemen we zelf. Dat geeft vrijheid en ruimte."
"Lees het volledige interview in dit nummer van Hospitality Management":http://www.hospitality-management.nl/blad/90/
Interview: Hotel 't Lansink
1 mei 2013