Interview: Hotel 't Lansink

1 mei 2013
Interview: Hotel 't Lansink

Lars van Galen en Richard van den Hoeven hebben nieuw leven geblazen in hotelrestaurant ’t Lansink in het Overijsselse Hengelo. Wanneer men aan een culinair weekeindje weg denkt, moet dit adres in Twente direct op het netvlies verschijnen. Met het hoogstaande culinaire aanbod voor een uitstekende prijs-prestatieverhouding zit het met die wens wel snor.

Van Galen en Van den Hoeven zijn fier dat ze op hun droomlocatie mogen bouwen aan de toekomst. Van den Hoeven: “Het hotel stond altijd als goed aangeschreven. Het was wellicht een beetje ingeslapen. Een zakenhotel dat doordeweeks open was en in het weekeinde gesloten. We zijn maar wat trots dat we het hier nu mogen uitbouwen.” Van Galen vult aan: “Het is een hotel met een ziel. We willen dat gasten graag naar ons komen.” Lachend: “En terugkomen!” Sinds maart vorig jaar geeft het duo vol gas. Ze zien het als een voordeel dat ze het met z’n tweeën doen. Van den Hoeven: “Nieuw voor ons is dat we alle verantwoordelijkheid dragen. Alle beslissingen nemen we zelf. Dat geeft vrijheid en ruimte."

"Lees het volledige interview in dit nummer van Hospitality Management":http://www.hospitality-management.nl/blad/90/

Overig nieuws