In een monumentaal pand in hartje Middelburg bevindt zich Boutique Hotel The Roosevelt. Dit bijzondere hotel is ontwikkeld door het ondernemersechtpaar Martin en Raymonde van der Louw. Zij realiseerden vol passie en enthousiasme een luxueus hotel met 28 unieke kamers die allemaal verschillend zijn ingericht. Dit jaar werd het hotel uitgebreid met Restaurant The Roosevelt onder leiding van de gerenommeerde Italiaanse chef Edi D'Astolto. Alle factoren voor een ultiem verwenarrangement zijn nu compleet en dit najaar wordt het culinair arrangement gelanceerd. Een ultiem verwenweekend voor Bourgondiërs.
Bijna twee jaar geleden openden Martin en Raymonde van der Louw een bijzonder boutique hotel in hartje Middelburg. Hij kwam uit de grafische wereld, zij was schoonheidsspecialiste, samen deelden ze de passie voor gastvrijheid en de droom van het starten van een eigen bed & breakfast. Na een zoektocht voor een geschikte locatie stuitten ze op het Polderhuis in het centrum van Middelburg, een voormalig onderkomen van het Zeeuwse Waterschap, die ze samen met aannemers en het Amsterdamse designbureau Estida transformeerden tot een kosmopolitisch boutique hotel met 28 boutique hotelkamers, diverse vergaderruimten, hotelbar ‘The Orient’ en een binnentuin. Dit jaar werd tevens het Restaurant The Roosevelt opgeleverd waarmee de gasten nu op al haar wenken worden bediend.
Steren van de hemel
Voor het restaurant werd de gerenommeerde Italiaanse chef Edi D'Astolto aangetrokken. Hij heeft zijn sporen verdiend bij Alain Ducasse**, Marco Pierre White* en Alberico Penati* in Londen en werkte in Rome samen met Enrico Delfinger in Hotel Eden*. Nadat de chefkok naar Middelburg verhuisde met zijn Zeeuwse vrouw, kwam hij op het pad van Martin en Raymonde. Inmiddels kookt D'Astolto de sterren van de hemel met mediterrane à la carte gerechten in Restaurant The Roosevelt. Om deze ontwikkelingen te vieren, biedt Boutique Hotel The Roosevelt de mogelijkheid om een ultiem verwenweekend te reserveren met een culinair arrangement. Dit arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een Superior-Kamer inclusief een uitgebreid ontbijt, een vijfgangen shared dinner in Restaurant The Roosevelt en een sauna/jacuzzi sessie voor de totaalprijs van € 195 pp.
Martin van der Louw: “Wij wilden een hoogkwalitatief hotelconcept neerzetten om ons te onderscheiden van het huidige hotelaanbod in de omgeving, maar ook omdat wij dat zelf heel leuk vinden.”