De Nederlandse driesterrenchef "Jacob Jan Boerma":http://www.derestaurantkrant.nl/?q=boerma&x=zoeken gaat vanaf aanstaande zondag koken voor de luchtvaartmaatschappij KLM. De gerechten
van de chef worden aan boord van de World Business Class op vluchten vanuit Amsterdam opgediend.
~Foto: Jacob Jan Boerma, © Restaurant De Leest~
*Chefs*
Jacob Jan Boerma, chef van restaurant De Leest in Vaassen (***), heeft vier menu's samengesteld voor de vluchten. Eerder werkte KLM al samen met onder andere Sergio Herman, Jonnie Boer, Richard van Oostenbrugge en Cees Helder.
*Restaurant*
De gerechten van Boerma gaan een jaar lang aan boord geserveerd worden. In 2016 opent hij zijn eigen restaurant in het vernieuwde NH Grand Hotel "Krasnapolsky":http://www.hospitality-management.nl/?q=krasnapolsky&x=zoeken in Amsterdam.
~Mirte Bouman~
Jacob Jan Boerma gaat voor KLM koken
20 oktober 2015