Mensen bij elkaar brengen en banden versterken was het doel van het pop-up restaurant van Jacobs Douwe Egberts Professional tijdens de Horecava 2017. Dat is gelukt! Het restaurant leverde nieuwe samenwerkingen op met onder meer Carlton Hotel Collection en Postillion Hotels.
Jacobs Douwe Egberts Professional en Carlton Hotel Collection zullen hun jarenlange samenwerking ook in de toekomst voortzetten. Gasten van Carlton Hotel Collection kunnen ook de komende jaren volop genieten van Douwe Egberts espressokoffie.
Datzelfde geldt voor Postillion Hotels. Als oer-Hollandse en tegelijkertijd eigentijdse hotelketen heeft Postillion Hotels ervoor gekozen om de koffievoorziening in de bar, banqueting, ontbijt en voor personeel in te richten met verschillende concepten van Jacobs Douwe Egberts Professional.
Horecava
Tijdens de Horecava 2017 opende Jacobs Douwe Egberts Professional het pop-up restaurant 'The House'. In dit restaurant werd met ieder bedrijf getoast op de nieuwe samenwerking. "Wij zijn enorm trots dat we de komende jaren mogen samenwerken met deze partners", aldus Sander van der Linden, Marketing Director bij Jacobs Douwe Egberts Professional Benelux.
Foto boven:
Rik Landman – Account Manager National Accounts, Jacobs Douwe Egberts Professional
Christa van Camp - Sales Director, Carlton Hotel Collection
Hans van der Heijden – Director of Operations, Carlton Hotel Collection
Pieter Billiau – Sales Manager Horeca, Jacobs Douwe Egberts Professional
Foto onder:
Pieter Billiau - Sales Manager Horeca, Jacobs Douwe Egberts Professional
Mathilde van der Weerd – Directeur, Postillion Hotels Nederland
Giovanna Roos – Junior Inkoper, Postillion Hotels Nederland
Rik Landman – Account Manager Nationals, Jacobs Douwe Egberts Professional