De jonge keukengarde van Hotel Okura Amsterdam laat zich niet onbetuigd. Opnieuw hebben medewerkers prijzen in de wacht gesleept tijdens de Nationale Kampioenschappen op de Horecava. Bij de finale voor jonge koks eindigde Samantha Vonk op de derde plaats. Chun-Ting Lam won de derde plaats bij de gastheren/-vrouwen. Beiden werken in het Ciel Bleu Restaurant, dat gelegen is op de 23e etage van het vijfsterrenhotel. De prijswinnaars zijn blij verrast en vereerd met deze onderscheiding. Ze zijn zich ervan bewust dat de prijs een belangrijke stap is naar een succesvolle carrière. Zowel Samantha als Chun-Ting willen in de verre toekomst een eigen bedrijf starten. Vorig jaar viel ook Mark Fluitman, indertijd eveneens een medewerker van het Ciel Bleu Restaurant, in de prijzen. Tijdens de wedstrijd vormden een kok met een gastheer/-vrouw een team. De kok kreeg een zogenaamde mysterybox met daarin ingrediënten voor een 3- gangenmenu. Gezamenlijk werd een menu vastgesteld waarbij de gastheer/-vrouw het wijnarrangement verzorgde.