Juni keukenmaand

1 januari 2011
Juni keukenmaand

Wie goed oplet, zal zien dat wij in juni veel culinaire onderwerpen 'aansnijden' in onze horecavakbladen. Deze week valt de special Hotel & Food & Beverage bij alle hoteliers op de mat. Daarnaast hebben wij in Lunchroom aandacht voor Salades & Keukenapparatuur en wordt de professionele keuken en het onderwerp Vis behandeld in De RestaurantKrant. De special Hotel & Food & Beverage is bovendien prachtig geïllustreerd en zal mede hierdoor bewaard en herlezen worden door menig hotelier. Wat te denken van de 'etiquetteplaat' in het hart van het blad? Nooit meer een verkeerd gedekte tafel! Niet voor niets is deze uitgave voorzien van oognietjes.

*Meedoen?*
Het kan zijn dat u deze edities gemist heeft. Gewoon even niet goed opgelet of andere zaken aan het hoofd. Wees dan niet getreurd; in september verschijnen Hospitality Management, Lunchroom, De RestaurantKrant, De CaféKrant en Bed & Breakfast natuurlijk weer. Klik "hier":http://www.uitgeverijps.nl/planning2011 voor de planning en mogelijkheden.

Overig nieuws