Ingrediënten
150 milliliter slasaus
1 bosje koriander (15 gram, verse, grof gehakt)
500 gram tartaar
2 sjalotjes (fijngesnipperd)
2 theelepels kerriepoeder
1 rode peper (van zaad ontdaan en fijngehakt)
1 eetlepel olie
1 krop ijsbergsla (in dunne reepjes gesneden)
1 komkommer (in stukjes gesneden)
3 lente-uitjes (in dunne ringen gesneden)
snufje zout
snufje peper (versgemalen)
2 stuks naanbrood (met knoflook en koriander)
Bereiding
Pureer slasaus met koriander tot een dressing. Kneed de tartaar met sjalotjes, kerriepoeder, rode peper, zout en peper en maak kerrieburgers. Bak de burgers goudbruin in een pan met olijfolie. Laat garen. Wikkel elk naanbrood in aluminiumfolie en bak deze in de oven. Schep ijsbergsla, komkommer, lente-uitjes en korianderdressing door elkaar. Snijd elk brood in vieren. Schep op elk bord een kerrieburger, twee stukken naanbrood en salade.