Dames die door het leven gaan als kok en een grote passie hebben voor hun vak, worden uitgenodigd om deel te nemen aan de vierde editie van de jaarlijkse Ernest & Julio Gallo 'Ladies Only' Chef's Competition. In deze competitie worden vrouwelijke chefs uitgedaagd hun talenten te laten zien op het gebied van wijn-spijs-combinaties door drie gerechten te creëren die perfect passen bij drie topwijnen van het Californische wijnhuis E & J Gallo. De zestien besten worden uitgenodigd voor de kwartfinale op 11 januari 2005 in de Kookfabriek in Den Haag. De acht beste dames strijden vervolgens eind januari 2005 gedurende drie dagen op de European Fine Food Fair (24, 25 en 26 januari 2005) om de 'Ladies Only' Ernest & Julio Gallo Chef's Award en een reis naar de prachtige Californische wijngaarden. Onder leiding van Meesterkok Angélique Schmeinck, die dit jaar het voorzitterschap van Maartje Boudeling heeft overgenomen, worden de ingezonden recepturen en de bereide gerechten beoordeeld op het belangrijkste criterium de wijn-spijs-combinatie, smaak, kleur, ingrediëntencombinatie, kooktechniek en creativiteit. Angélique: 'Ik draag graag mijn steentje bij aan deze wedstrijd. Het is immers een goede stimulans om de positie van jonge vrouwelijke koks te verstevigen'. Belangstellenden kunnen voor meer informatie naar www.galloladiesonly.nl De organisatie verzoekt snel te reageren, want het aantal wijnpakketten dat verspreid wordt (op basis waarvan de receptuur kan worden gemaakt) is beperkt! Tevens dienen alle receptuurinzendingen uiterlijk 20 december binnen te zijn!