Grand Hyatt Singapore en chef-kok Sergio Herman zijn verheugd met de opening van Le Pristine op 8 oktober 2024. In de ruimte verweeft chef-kok Herman op meesterlijke wijze eten, mode, kunst, muziek en design in een ervaring die klaar staat om nieuwe energie te brengen in de restaurantscene van Singapore.
Le Pristine beschikt over 114 zitplaatsen verdeeld over 650 vierkante meter. Deze 650 vierkante meter wordt door een open keuken verdeeld in twee intieme eetzalen en vijf privé-eetzalen voor bijeenkomsten. In het restaurant serveert chef-kok Sergio Herman de nieuw Italiaanse keuken, een eigentijds eerbetoon aan pure Italiaanse smaken en Hermans Zeeuwse erfgoed.
“We zijn verheugd om Sergio aan boord te hebben, hij belichaamt de vernieuwde richting van Grand Hyatt Singapore”, aldus Andreas Stalder, senior vice president F&B en product development van Hyatt Hotels and Resorts. “Hij brengt een bekroonde keuken, aanstekelijke passie en een nuchtere stijl van serveren die perfect aansluit bij onze visie op gastvrijheid bij Grand Hyatt. Sergio levert een innovatieve dinerervaring die elegant, gepolijst en prachtig gemaakt is in een chique omgeving; een prestatie die alleen een echte meester in zijn vak kan bieden."
Waar Zeeland, Italië en Singapore elkaar ontmoeten
Zoals vermeld is de keuken van Le Pristine Singapore een eerbetoon aan pure Italiaanse smaken en Herman zijn Zeeuwse erfgoed. Zeeland staat bekend om zijn ongerepte wateren en uitzonderlijke zeevruchten die Hermans culinaire reis diepgaand hebben beïnvloed. Het menu van Le Pristine biedt een showcase van kenmerkende gerechten die de essentie van de nieuwe Italiaanse keuken belichamen, terwijl er ook lokale invloeden worden geïntroduceerd die geïnspireerd zijn door het levendige culinaire landschap van Singapore. Gasten kunnen een keuken verwachten die resoneert met diepe, robuuste smaken en innovatieve combinaties, ontworpen om het gehemelte zowel te troosten als te verrassen.
“We willen dat elke gast de energie, creativiteit en bedachtzaamheid ervaart die in de gerechten zit. Het gaat om het creëren van een eetervaring die nog lang na de laatste hap blijft hangen" aldus chef-kok Sergio Herman. “Voor mij is het een viering van het leven, cultuur en verbinding door middel van eten, en we zijn enthousiast om dat te delen met elke gast die door onze deuren loopt.”
Fotografie: Chantal Arnts