Ingrediënten
2 ciabatta’s
400 gram mals lamsvlees, in reepjes
4 theelepels chilipoeder
1 theelepel kaneel
1/2 theelepel gemalen komijn
3 eetlepels olijfolie
1 blikje tomaatstukjes
versgemalen zwarte peper
1 courgette, in blokjes
1 (rode) ui, gesnipperd
2 eetlepels verse majoraan, fijngehakt
2 bolletjes mozzarella, in plakken
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Meng het lamsvlees met chilipoeder, kaneel en komijn. Verhit 1,5 eetlepel olijfolie in een wok en roerbak de lamsvleesreepjes snel bruin. Roer de tomaatstukjes met vocht erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Laat dit circa 2 minuten zachtjes sudderen. Snijd de ciabatta’s overlangs open en halveer de stukken. Leg de stukken ciabatta op de bakplaat en strijk het lamsvleesmengsel erover uit. Verdeel de courgette, ui en majoraan erover en dek het geheel af met plakjes mozzarella. Druppel er nog wat olijfolie over. Bak de pizzasneetjes in de oven in circa 15 minuten mooi bruin. Lekker met een frisse groene salade.