Zeven meestergastronomen hebben zondag 27 november in restaurant Kandinsky van het Kurhaus hotel tijdens een hoogstaande culinaire avond aangetoond dat gastvrijheid een kunst is. Een meestergastronoom is meer dan een maître; hij is in alle aspecten van de gastvrijheid, inclusief kennis van wijnen, een meester. Waar de rol van de meestergastronoom normaal gesproken meer op de achtergrond is, waren de gastheren deze avond nadrukkelijk aan het werk te zien: Harrie Baas van restaurant Parkheuvel te Rotterdam (***), René Jacobs van restaurant De Nederlanden te Vreeland (*), Nic van Lokven van restaurant Het Savarijn te Nijmegen (beste wijnkaart Gault Millau), Roy Pelgrim van restaurant Cordial te Oss (*), Marcel Swaghoven van restaurant Valuas te Venlo (*), Eduard van der Toolen van restaurant Latour te Noordwijk (*) verzorgden samen met Kandinsky's maître d'hôtel Alfred van der Toolen verschillende klassieke tafelbereidingen, waarbij de meestergastronoom de rol van de kok deels overnam.