Mövenpick Den Bosch renoveert keuken en bar

25 november 2009
Mövenpick Den Bosch renoveert keuken en bar

Mövenpick Hotel 's Hertogenbosch gaat vanaf maandag 14 december beginnen met de renovatie van de bar en de keuken. De nieuwe gelegenheid wordt een moderne, half gesloten bar. Deze moet zich perfect gaan lenen voor zakelijke ontmoetingen, maar ook voor borrels met familie, vrienden of collega's. In de open keuken wordt een 'chef's table' geplaatst, waar de gasten van dichtbij kunnen zien hoe de seizoensgebonden gerechten worden bereid en waar gasten tevens hun wensen aan de koks kunnen doorgeven.

*Kijkdoos*
Om gasten weinig hinder te laten ondervinden tijdens de renovatie heeft het hotel ter overbrugging in setting en aanbod een link gelegd naar de Zwitserse roots van Mövenpick. Zo is er bijvoorbeeld iedere vrijdag en zaterdag een kaasfondue. Het hotel nodigt gasten graag uit om regelmatig langs te komen, zodat de stand van zaken van de renovatie kan worden gevolgd. Dit via een speciale kijkdoos die is geïnstalleerd. De moderne bar en open keuken moeten vanaf eind maart 2010 operationeel zijn.

*Aandacht voor de keuken*
Alles lezen over de verschillen tussen oude en nieuwe hotelkeukens en slimme keukenapparatuur? Blader dan eens door de decemberuitgave van Hospitality Management. Hoteliers: hou de post goed in de gaten!

~Hospitality Management, Frank Lindner~

"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/movenpick-den-bosch-renoveert-keuken-en-bar/

Overig nieuws