Mövenpick zet klassiekers op de kaart

18 september 2013
Mövenpick zet klassiekers op de kaart

Hotelketen Mövenpick Hotels & Resorts bestaat veertig jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum zet zij een aantal klassieke gerechten, die in de loop der jaren in de hotels zijn geserveerd, opnieuw op de
menukaart.

*'Old Time Classics’*
Gerechten als 'Maatjes Haring Esbjerg' (maatjes haring met zoetzure saus, komkommer en stukjes appel), 'Riz Casimir' (gesneden kalfsvlees in curry roomsaus, op smaak gebracht met fruit) en 'Florida salade' (geroosterde kipfilet met zoete maïs, ananas en salade met luchtige kerriemayonaise)
krijgen weer een plekje op de kaart.

*Buitengewone wijze*
In 1973 openden de eerste Mövenpick Hotels op het vliegveld van Zürich en in Regensdorf. Nu is de hotelketen vertegenwoordigd in 24 landen met circa tachtig hotels en resorts. Een uitspraak van Ueli Prager, de man die veertig jaar geleden aan de wieg van het Mövenpick succes stond: “We doen niets buitengewoons. We zijn succesvol omdat we normale dingen op een buitengewone wijze uitvoeren.”

~Myrtille Vromans~

Overig nieuws