Ingrediënten
500 gram varkensgehakt
25 gram rucola
3 sjalotjes (fijngesnipperd)
2 eetlepels peterselie (verse, fijngehakt)
1 theelepel worcestershiresaus
zout en peper
50 gram boter
2 vleestomaten (in plakken)
1 eetlepel pesto (groene)
4 broodjes (bagels of hamburgerbroodjes)
1 dl olijfmayonaise
Bereiding
Verwarm de oven voor op 175°C. Kneed het gehakt samen met de sjalot, peterselie, worcestershiresaus, zout en peper door elkaar. Vorm 4 hamburgers van het gehaktmengsel. Verhit 25 gram boter in een koekenpan en bak hierin de hamburgers bruin. Verwarm in het midden van de voorverwarmde oven de bagels. Roer de olijfmayonaise en pesto door elkaar. Snijd de bagels open en besmeer deze met wat mayonaise. Beleg de bagel met rucola, een hamburger, tomaat en pestomayonaise.