Nieuw: Barbershop in nhow Rotterdam

4 december 2015
Nieuw: Barbershop in nhow Rotterdam

In de lobby van nhow Rotterdam kan vanaf nu iedere man zich laten knippen en trimmen door de barbiers van New York Barbershop. Iedere
donderdag, vrijdag en zaterdag kunnen hotelgasten en passanten op afspraak terecht in de pop-up barbershop. De lobby van het hotel biedt een podium aan verschillende tijdelijke initiatieven. Na meerdere kunstprojecten en een pop-up store is de pop-up van New York Barbershop vanaf heden geopend.

~Foto's: Hans Zijffers, www.craftwerk.nl~

*Een rijke historie*
De barbieren van New York Barbershop zijn bekend in binnen en buitenland dankzij de hoogstaande service en kwaliteit én hun rol in de ontwikkeling van het ambacht. New York Barbershop is een Rotterdams familiebedrijf uit 1884, dat van vader op zoon is overgedragen en al vele internationale awards heeft mogen ontvangen. "Ik heb de pier zien ontwikkelen de afgelopen 22 jaar en De Rotterdam gebouwd zien worden. De grootsheid ervan inspireerde me en toen al dacht ik na over hoe het zou zijn om New York Barbershop daar te presenteren. Het contrast met onze eigen locatie kan niet groter", aldus Robert Lagerman, eigenaar van New York Barbershop.



*Hotelconcept*
Ook voor nhow Rotterdam past deze samenwerking naadloos in het hotelconcept. Hotel Director Hermann Spatt legt uit: "nhow Rotterdam is een podium voor creativiteit, kunst en ambacht met een Rotterdamse oorsprong. New York Barbershop is hier misschien wel het ultieme voorbeeld van."

~Christel Tuin~

Overig nieuws