Conferentiehotel Villa Heidebad in Epe heeft in Tom Oudshoorn een nieuwe chef gevonden. Oudshoorn is geen onbekende in Epe, Tom maakte eerder furore als chef bij ‘t Soerel waar hij een bib gourmand kookte en waar het restaurant opgenomen werd in de categorie ‘Op de drempel van de Top 100’. Toen dit bedrijf verkocht werd, ging hij als chefkok aan de slag bij het Van der Valk Hotel in Duiven.
Reacties
Directeur Bjarne Pechler: “Gezien zijn passie en ervaring hebben wij geen moment getwijfeld om hem aan te nemen.” Hij past precies in onze visie en zijn dan ook zeer verheugd Tom te verwelkomen in ons team.
Tom Oudshoorn: ‘’het voelt heel erg goed om weer terug te zijn in Epe. Ik kijk er naar uit om samen met het team de culinaire aspiraties te gaan verwezenlijken voor de gasten’’
Over Villa Heidebad
Villa Heidebad is een unieke vergaderlocatie op de Veluwe. Het moderne en sfeervolle conferentiehotel, met 45 hotelkamers en vier vergaderzalen, is volledig afgestemd op de zakelijke gast. U ervaart de warme, gastvrije sfeer zodra u over de drempel stapt. Villa Heidebad is een familie conferentiehotel met een klein team dat dag en nacht voor u klaarstaat. Behulpzaam en flexibel, zodat u een zo productief mogelijk verblijf heeft. De bosrijke omgeving van Epe draagt daar natuurlijk ook aan bij! Door de centrale ligging is conferentiehotel Villa Heidebad goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.