John van Duijvenbode is de nieuwe souschef van "Kasteel de Wittenburg":http://www.wittenburg.nl/ in Wassenaar. Tegen de stroom in focust het hotel-restaurant zich op het versterken van de keukenbrigade.
*Ondersteuning*
Van Duijvenbode, voorheen chef de partie, werkte eerder bij Julien in Den Haag en Holland Casino in Scheveningen. In zijn nieuwe functie als souschef ondersteunt Van Duijvenbode chef-kok Jan Willem Rietveld.
*Visie*
Van Duijvenbode: "De Franse klassieke keuken, traditionele bereidingswijzen en pure producten uit de regio typeren onze kookstijl. Het blijft een uitdaging om voor iedere gelegenheid weer iets moois te maken, of het nou gaat om een a la carte gerecht of een huisgemaakt Grand Diner buffet voor 200 personen. Bij ons staan culinair vakmanschap en de gast altijd op nummer-1 en dat sluit naadloos aan op mijn visie over koken en eten."
~Frank Lindner~
Nieuwe sous voor De Wittenburg
29 juni 2012