Momenteel wordt er in het Okura hard gewerkt aan de realisatie van het project ÂTaste of Okura'. Dit nieuwe culinaire centrum in het hotel moet nog voor de feestdagen in december open gaan. In de kookstudio kunnen gasten straks de gerechten van Okura's chefs bereiden, terwijl sommeliers uitleggen hoe de culinaire creaties met wijn of sake zijn te combineren. De ruimte is voorzien van de nieuwste high-tech keukenapparatuur. Het centrum beschikt, naast een keuken, over een 'Wine Room', een winkeltje en een trendy lounge om de zelfbereide gerechten te nuttigen.
Samen met de overige Okura-chefs stelt chef-kok Tjeerd Blom voor amateurkoks,semi-professionals en voor professionele chef-koks gastronomische workshops samen. Dankzij de culinaire diversiteit binnen Hotel Okura Amsterdam worden er voor zowel de Japanse, de Franse als de internationale keukens workshops gegeven.
~Hospitality Management, Frank Lindner~
"*Stuur door...*":mailto:?SUBJECT=Lees%20dit%20bericht%20van%20Hotellerie.nl%20op%20Hospitality%20Management&BODY=De%20afzender%20van%20deze%20e-mail%20wil%20u%20graag%20attenderen%20op%20het%20volgende%20nieuwsitem%20op%20Hospitality%20Management.nl%0A%0Ahttp://www.hospitality-management.nl/nieuws/okura-laat-gasten-zelf-koken/
Okura laat gasten zelf koken
8 oktober 2009