Oosterse pitabroodjes

Auteur: Jorien Slager
1 januari 2016
Oosterse pitabroodjes

Ingrediënten (8 pita’s)

8 pitabroodjes
100 gram sugarsnaps of peultjes
2 eetlepels olie
1 rode paprika, in smalle reepjes
1/2 paksoi in repen
2 bosuitjes in stukjes van 2 cm
50 gram taugé
1 eetlepel Thaise vissaus 
1 eetlepel sojasaus

Bereidingswijze

Rooster de pitabroodjes en snijd ze open tot envelopjes. Kook de sugarsnaps 2 minuten, spoel ze in een zeef onder koud stromend water af en laat ze goed uitlekken. Verhit de olie in een wok en roerbak de paprika, paksoi, bosui en sugarsnaps 2-3 minuten. Schep de taugé, vissaus en sojasaus erdoor en warm de groenten nog heel even door. Vul de broodjes met dit groentemengsel. Snijd voor kleinere porties doormidden of in kwarten.

Overig nieuws